Portretten van mensen in Europa in allerlei situaties, inclusief een aantal portretstudies onder andere in "low key" en "high key". 

Lees verder

Portretten van gewone Chinezen in hun dagelijkse bezigheden. Chinezen blijken nieuwsgierige en meestal goedlachse mensen die best op de foto willen. Spelend op een muziekinstrument, zomaar in een park. Iets kopend of verkopend op schilderachtige markten. Een wierookoffer brengend in een tempel. Poserend voor de fotograaf in hun bruidstoilet. Een en al glamour in een wervelende balletshow, of zwetend een boot voorttrekkend op een zijrivier van de Yangtze. En nog in talrijke andere situaties. 

Lees verder

Veel foto's van kinderen in Bolivia, Peru en Chili, mensen op markten zoals die van Tarabucu en Arequipa,  maar ook van bewoners van de rieteilanden in het Titicacameer, mijnwerkers in Potosí (Bolivia) , en meer. 

Lees verder

Geen land zo geschikt voor het maken van intrigerende foto's van mensen in hun dagelijkse doen als Vietnam. De mensen zijn over het algemeen open en spontaan en gaan graag op de foto als je het vraagt, en het leven speelt zich grotendeels af op straat in de openbaarheid.  In het noorden komt er dan bij dat de mensen, vooral de vrouwen, in  bijna letterlijk oogverblindende klederdracht lopen. Op de markten, bij voorbeeld van Can Cao, Bac Ha en Sapa blijf je foto's schieten... Red Dzao, Flower H'Mong, Black H'Mong.....

Lees verder

Een selectie van de leukste en aardigste portretten van mensen in Zuid-Afrika, Swaziland en Lesotho. 

Lees verder
naar boven